NEEM CONTACT OP MET KICK! Marketing

WORKSHOP: Hoe datagestuurd is jouw marketing?

Dit is de centrale vraag die we in een sessie van een halve dag behandelen.

Tijdens de workshop maken we inzichtelijk hoe de huidige marketingactiviteiten tot stand komen. Het programma bestaat uit een presentatie, afzonderlijke sessies met het marketingteam en de directie, en een gezamenlijke sessie. De uitkomst hiervan geeft handvatten en priorisering in het (verder) datagestuurd maken van de marketingstrategie.

Inhoud van de workshop

  • Presentatie van één van onze senior marketingstrategen aan het marketingteam en de directie. Tijdens de presentatie wordt ingegaan op de ontwikkelingen en toekomst van marketing.
  • Twee afzonderlijke interactieve sessies met het interne marketingteam en met de directie. Deze sessies vinden gelijktijdig plaats. Aan de hand van een analyse brengen we de uitgangspunten van de huidige marketingstrategie in kaart.
  • Eén sessie met alle deelnemers waarin we samen het door ons ontwikkelde data driven marketing matrix (DDM-matrix) invullen, waarmee we direct inzichtelijk maken hoe alle marketingactiviteiten zich tot elkaar verhouden.
  • De workshop eindigen we door het beantwoorden van de vraag: Hoe datagestuurd is jouw marketing?

De workshop sluiten we graag af met een gezamenlijke borrel of lunch.

Voor wie is de workshop

De workshop is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die eigen marketeers in huis hebben, maar worstelen met de vraag hoe toekomstbestendig hun marketingactiviteiten zijn. Bij de workshop wordt niet alleen het marketingteam betrokken maar ook de directie.

Datagestuurdheid vormt de basis voor het toekomstbestendig maken van de marketingstrategie om ook in de toekomst succesvol te blijven. Daarom komen we samen tot het antwoord op de vraag: Hoe datagestuurd is jouw marketing?

Investering van de workshop
De investering in deze workshop bedraagt €1.650,-

Geïnteresseerd?

Ben jij net zo enthousiast als wij om aan de slag te gaan met het (verder) datagestuurd maken van jouw marketing? Neem dan contact met ons op.

Ook als er andere uitdagingen zijn binnen jouw organisatie van marketing komen we graag met je in contact en kunnen we desgewenst een workshop op maat ontwikkelen.

Interactieve workshop waar ons team een andere manier van denken is geleerd